Οι καταπληκτικοί Rascal Whack μας καλοσορίζουν στο κεδρόδασος τους!

Οι  Rascal Whack είναι μια πενταμελής heavy rock μπάντα από την Αθήνα με έτος δημιουργίας το 2013.  Ο ήχος τους, ενώ διατηρεί το χαρακτήρα του, έχει διάφορες επιρροές  από την grunge, stoner και metal. Αποτελείται από τους Στάθη Σκαλούμπακα (φωνητικά), Σπύρο Λαδά (lead guitar), Γρηγόρη Τουρβά (rhythm guitar & vocals), Χρήστο Λαδά (Bass) & Άκη Δελαπόρτα (Drums).

Συστήθηκαν στο κοινό το 2015 με το Gameroller, το οποίο αποτελεί την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά, ενώ έχουν παίξει σε αρκετά live στην Αθήνα. 

Η νέα τους κυκλοφορία ονομάζεται Maliveni, περιλαμβάνει 8 heavy rock συνθέσεις που κινούνται στα μουσικά πλαίσια που τους αρέσουν, αλλά και με τα οποία μας έχουν ήδη συστηθεί. Heavy Rock, με διαρκείς grunge, stoner & heavy metal αναφορές που ναι μεν βάζουν τον ακροατή σε μία πολύ γνώριμη και βολική ατμόσφαιρα παλιάς κοπής, αλλά μέσα από μία πιο ιδιαίτερη αισθητική και ευαισθησία. Κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου, μέσω Spotify.

Mέσω του Maliveni οι Rascal Whack επαναπροσδιορίζονται και μας λένε μία νέα ιστορία.

Maliveni" το νέο album των Rascal Whack κυκλοφορεί ψηφιακά - Street Radio

Η λέξη Maliveni, σημαίνει κεδρόδασος και είναι μία περιοχή που πραγματικά υφίσταται στα προάστια της Αθήνας. Το album περιγράφει την αλαζονική επέκταση της πόλης, τον αποπνικτικό της χαρακτήρα και την επιρροή που έχει πάνω στους ανθρώπους – σαν ζωντανός οργανισμός – ζητώντας τους
συνεχώς περισσότερα και δίνοντάς τους συνεχώς λιγότερα. Το Maliveni αποτελεί τον αντίποδα όλου αυτού του χάους. Την επιστροφή στις ρίζες, τη στροφή της προσοχής προς τον άνθρωπο και την εσωτερικότητά του, στην ανάγκη να ξεφύγουμε από κάθε επιδερμικό. Στην ανάγκη να ζήσουμε αυθεντικά, μακριά από δήθεν πρότυπα και είδωλα.

Αυτό είναι το Maliveni. Η απόδραση, ο ιερός τόπος του επαναπροσδιορισμού και της αποστασιοποίησης από την άγνοια και την απάτη.

Παραγωγή: Rascal Whack & Θοδωρής Ζεφκίλης

Μίξη: Θοδωρής Ζεφκίλης,

Mastering: Απόστολος Σιώπης (Siopis Masters),

Η ηχογράφηση έγινε στα SCA studios από τον Θοδωρή Ζεφκίλη.

Οι συνθέσεις είναι των Rascal Whack.

Rascal Whack - YouTube

Maliveni Tracklist:

1.     Carved Ignorance

2.     Raging Groove

3.     Hallucination

4.     Not Enough

5.     Slipping Away

6.     The Fly

7.     Pennies from Heaven

8.     Space Cowboys

Το Maliveni, κυκλοφορεί ψηφιακά μέσω Spotify και σύντομα θα διατεθεί και σε φυσική μορφή μέσω bandcamp.