Ο Edu Falaschi μας θυμίζει τις τελευταίες καλές στιγμές των Angra!

Ο Βραζιλιάνος Eduardo Teixeira da Fonseca Vasconcellos, aka Eduardo “Edu” Falaschi, είναι γνωστός ως ο πρώην τραγουδιστής και τραγουδοποιός των, Βραζιλιάνων επίσης, Angra. Ο Falaschi ήταν αυτός που βοήθησε – “ανάστησε” με την υπέροχη, και όχι μόνο φωνή του τους Angra, μετά από μία περίοδο απραξίας και “απώλειας” του ταλαντούχου Andre Matos από την ομάδα τους.

Edu Falaschi - Temple Of Shadows In Concert - Live In Ribeirão Preto - SP - YouTube

Ο Edu  έχοντας το βάρος της φήμης του προκατόχου του κατάφερε να φέρει και πάλι το συγκρότημα στο προσκήνιο της σκηνής ηχογραφώντας μαζί τους τέσσερα άλμπουμ διαμάντια (RebirthTemple of ShadowsAurora Consurgens, και Aqua) από το 2001 έως το 2010.

Edu Falaschi divulga capa e tracklist do novo DVD Temple of Shadows in Concert

Επιλέγοντας το Temple Of Shadows και συνεργαζόμενος με την Orquestra Bachiana Filarmônica (Brazil) με μαέστρο των João Carlos Martins και πολλούς καλεσμένους μας παρουσιάζει ένα πανέμορφο τελικό αποτέλεσμα. Σε όλο αυτό το εγχείρημα αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Edu πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Kai Hansen (Gamma Ray), η Sabine Edeslbacher (τραγουδίστρια των Edenbridge), ο Michael Vescera (τραγουδιστής με πολλές συνεργασίες όπως Yngwie Malmsteen και  Roland Grapow), τον Aquiles Priester (ντράμερ των Angra την περίοδο που ήταν και ο Falaschi), Fabio Laguna (στα πλήκτρα, ο οποίος πέρασε επίσης από τους Angra εκείνη την περίοδο του Rebirth) και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες συμπατριώτες του ή μη.

Απολαύστε μία όμορφη συναυλία με μία νότα μελαγχολίας για την δεύτερη χρυσή εποχή των Angra.

Ο Edu Falaschi μετά την αποχώρηση του από τους Angra σχημάτισε τους Almah με τους οποίους έβγαλε 4 άλμπουμ καθώς και 2 σαν σόλο καλλιτέχνης. Νομίζουμε πώς είναι μία από τις πιο όμορφες (και κατά την προσωπική γνώμη του γράφοντα, πολύ κοντά στην φωνή του Ronnie James Dio) φωνές της metal σκηνής τα τελευταία χρόνια και έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στην μουσική.